Vacature accountmanager sportaccommodaties

Ben jij een groot sportfan & wil je van je hobby je werk maken? Laat dan van je horen!

WIJ bieden een functie aan als accountmanager bij sportaccommodaties. In deze functie ben jij de contactpersoon van de gemeente voor alle sportverenigingen in Leiden die op welke wijze dan ook gebruik maken van onze sportfaciliteiten. Denk daarbij aan zwembaden, tennisbanen, gymzalen. Niet alleen ben je het gezicht naar buiten, je hebt in je functie ook nauw contact met andere afdelingen van de gemeente Leiden. Jij weet als geen ander hoe je relatiebeheer moet vormgeven. Je voert hiervoor geregeld accountgesprekken, waarbij je alle afspraken die gemaakt zijn in de diverse contracten nauwlettend in de gaten houdt. In samenspraak met je leidinggevende geef je invulling aan het uitvoeringsbeleid sport en exploitatie, en stelt daarvoor beleidsnotities op.

 

JIJ bent allereerst een echte sportliefhebber en je hebt veel kennis van de verschillende takken van sport. Je kunt goed schakelen op diverse niveaus en je bent een echte netwerker. Contact maken en communiceren in woord en geschrift gaat jou makkelijk af. Je kunt goed samenwerken en je houdt van aanpakken. Je ziet het werk liggen. Verder vragen wij van jou:

 • minimaal hbo werk- en denkniveau.
 • interesse in het werken bij een gemeentelijke overheid.
 • bereid om ook buiten kantoortijden werkzaamheden te verrichten (voor de verenigingen).
 • je beschikt over eigen vervoer (fiets/auto).

 

AANBOD voor jou is werkweek van 36 uur en een salaris van maximaal € 5.366,00 bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 10A). Daarnaast bieden we jou:

 • Jaarcontract met een intentie tot een vast dienstverband.
 • Bij aantoonbare prestaties kennen wij een aantrekkelijk beloningsbeleid bovenop het salaris.
 • Informele sfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze burgers.
 • Professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met het brede aanbod aan workshops en cursussen van onze ‘Academie71’.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, die je via een Individueel Keuzebudget (IKB) zelf kunt kiezen. Dit IKB van 17,05 % krijg je bovenop je salaris.
 • Invloed op je werktijden: gedeeltelijk thuiswerken is de norm. 4 x 9 uur werken is ook mogelijk zodat je 1 dag per week vrij bent.
 • Een mobiele telefoon en laptop krijg je ter beschikking.
 • Solide pensioenregeling via het ABP.

 

Afdeling Sportaccommodaties kortgezegd team Spa valt onder het Cluster Beheer.

Cluster Beheer is verantwoordelijk voor het beheer van de openbare ruimte en sportaccommodaties. De cluster bestaat uit 5 teams; team Ondersteuning, team Regie Integraal Beheer en 3 uitvoerende teams Civiel & Cultuurtechniek, Inzameling en Reiniging en Sport. Binnen dit cluster werken ongeveer 350 medewerkers. Het team SPA houdt Leiden Gezond en Fit.

Dit uitvoerende team is verantwoordelijk voor de exploitatie van de gemeentelijke sportaccommodaties, waaronder de binnenzwembaden, het openluchtzwembad en de sporthallen. Daarnaast vervult dit team de account rol voor de verenigingen en gebruikers en is de verhuur afdeling onderdeel van het team. Er werken z’n 40 gemotiveerde medewerkers in dit team die zorgdragen voor een warm welkom en veilige en schone sportaccommodaties.

De financiële afdeling en het (klachten) onderhoud is ook belegd binnen het Cluster Beheer.

 

ENTHOUSIAST? Solliciteer zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 27 september 2023 op deze vacature ter attentie van Toon Keijzer (manager sportaccommodaties). De sollicitatiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats na de sluitingstermijn. Wil je eerst meer inhoudelijke informatie over deze functie? Neem dan contact op met Toon Keijzer via T.Keijzer@leiden.nl . Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Bianca van der Weide, corporate recruiter, via telefoonnummer 06 – 4348 6757.

 

Houd er rekening mee dat de vacaturetekst na de sluitingsdatum verdwijnt.

 

Voor deze vacature werven wij in- en extern tegelijk. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Onder interne kandidaten vallen ook uitzendkrachten die werken voor onze organisaties.

 

LEIDEN is levendig, sociaal en ondernemend. Het is dé stad van kennis en cultuur, met een rijke historie. Daar zijn we trots op. Onze gemeentelijke organisatie kenmerkt zich door een collegiale en open werksfeer, met veel ruimte voor vernieuwende ideeën en een verfrissende blik. Onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk en pakken hun werkzaamheden zelfstandig en professioneel op. Onze ambitie is om een wendbare organisatie te zijn die ook een goede afspiegeling is van de diverse inwoners van onze stad. Het maakt niet uit wat je afkomst is, wat je gelooft of van wie je houdt; we willen een organisatie zijn waar iedereen zich thuis voelt!

 

We zoeken collega’s die ons helpen bouwen aan een duurzame, sociale en

toekomstbestendige stad en gemeente.

 

WIJ ZIJN GEMEENTE LEIDEN.

WIE BEN JIJ?