Buitensport

Tennis jeugd - Stockfoto - Gemeente Leiden  data-eio=
Buitenveld - Grasveld - Gemeente Leiden

Schoolsport071

Schoolsport071 wil schoolgaande jongeren met een leeftijd tot 18 jaar stimuleren/motiveren tot een gezonde en actieve levensstijl.

Sporten voor volwassenen

Met sporten voor volwassenen wil Sportkennismaking Leiden volwassenen stimuleren/motiveren tot een gezonde en actieve levensstijl.

Sportaccommodaties

De gemeente Leiden heeft veel sportaccommodaties tot haar beschikking. Op deze pagina vind je alle informatie voor het gebruik van deze sportaccommodaties en de verhuurmogelijkheden.

  data-eio=

Schoolsport071

Schoolsport071 wil schoolgaande jongeren met een leeftijd tot 18 jaar stimuleren/motiveren tot een gezonde en actieve levensstijl. Door middel van het aanbieden van een breed en gevarieerd sport- en beweegaanbod, willen wij derhalve een positief duurzame verandering teweeg brengen bij deze doelgroep.

  data-eio=

Sporten voor volwassenen

Met sporten voor volwassenen wil Sportkennismaking Leiden volwassenen stimuleren/motiveren tot een gezonde en actieve levensstijl. Door middel van het aanbieden van een breed en gevarieerd sport- en beweegaanbod willen wij derhalve een positieve, duurzame verandering teweegbrengen bij deze doelgroep.

Zonnepanelen op sportcomplex De Vliet  data-eio=

Sportaccommodaties

De gemeente Leiden heeft veel sportaccommodaties tot haar beschikking. Met het nieuwe Sportcomplex 1574, Binnenbad De Vliet en IJshal De Vliet (geopend in 2023) bouwt de gemeente aan verbeterde sportaccommodaties. Op deze pagina vind je alle informatie voor het gebruik van deze sportaccommodaties en de verhuurmogelijkheden.

Waar kan ik buitensporten?

Sportpark Boshuizerkade

Boshuizerkade 96, 2324 JB Leiden

Sportpark Roodenburg

Pieter Bothstraat 27, 2315 AP Leiden