Buitensport

 class=

Sporten voor kinderen

Buitensporten voor kinderen zijn leuk en gezond. Ze kunnen rennen, fietsen, voetballen en nog veel meer! Het is goed voor hun lichaam en geest. Het beste is dat ze buiten kunnen spelen en nieuwe vrienden kunnen maken. Dus laat kinderen genieten van de frisse lucht en beweging!

Sportlocaties

Buitensportlocaties bieden de ideale setting voor lichaamsbeweging en plezier in de natuur. Of het nu gaat om parken, stranden of sportvelden, deze locaties inspireren mensen om te bewegen, te ontspannen en van de buitenlucht te genieten. Ze zijn essentieel voor een actieve en gezonde levensstijl.

Open wijk sportparken

Gemeente leiden beschikt voor een tweetal open wijk sportparken, die (indien niet verhuurd) vrij toegankelijk zijn om te sporten. Dat zijn, sportpark noord 1 Roodenburg en sportpark Boshuizerkade.

 class=

Padellessen

Padellen is een geweldige sport omdat het plezier en lichaamsbeweging combineert. Het is laagdrempelig, dus geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Het sociale aspect is fantastisch, omdat je het met vrienden kunt spelen. Bovendien verbetert het je conditie, concentratie en behendigheid. Dus, waarom padellen? Het is gewoonweg leuk en gezond!

Waar kan ik buitensporten?

Sportpark Boshuizerkade

Boshuizerkade 96, 2324 JB Leiden

Sportpark Roodenburg

Pieter Bothstraat 27, 2315 AP Leiden