Zwemmen

In Leiden hebben we drie zwembaden: buitenbad De Vliet (geopend vanaf april), binnenbad De Vliet en De Zijl. Alle drie de locaties hebben hun eigen faciliteiten en programmeringen. Zo is zwembad De Zijl meer gefocust op kinderen, en is binnenbad De Vliet een echt topsportbad. Zowel binnenbad De Vliet als zwembad De Zijl beschikken over een wedstrijdbad, zodat je heerlijk baantjes kunt zwemmen. Zwembad De Zijl heeft daarnaast ook nog een instructiebad voor de doelgroeplessen; dit bad is net wat warmer dan een gewoon zwembad. Bekijk snel ons gehele aanbod hieronder.

 class=

Zwemles

Vind hier waar je kan starten met zwemles voor jong en oud.

Banenzwemmen

Werken door middel van zwemmen. Kijk waar jij banen kan zwemmen

Borstcrawl cursus

Wil je graag je zwemvaardigheden verbeteren en zelfverzekerder worden in het water? Dan ben je hier op de juiste plek.

 class=

Recreatief zwemmen

Zwembad De Zijl beschikt over een super mooi recreatiefzwembad, komen samen met je vriendjes onvergetelijke wateravonturen beleven in zwembad De Zijl. Tot en met maart organiseren wij, elke laatste vrijdag van de maand een Disco avond voor kinderen groot en klein. Bekijk snel het gehele programmering.

Waar kan ik zwemmen?

Binnenbad De Vliet

Marie Diebenplaats 100, 2324 NG Leiden

071 – 2060900
zwembaddevliet@leiden.nl

Is dit misschien wat voor jou?

Er zijn verschillende groepslessen waarmee je fit wordt in het water. Voor ieder wat wils! Bekijk ons aanbod, locaties en tijden via de buttons hieronder en ontdek de aquasport die bij jou past.