IJshal De Vliet

Stichting IJshal heeft met de nieuwe locatie IJshal De Vliet een topsportlocatie in handen. Waar samen herinneringen maken centraal gaat staan. Van vrijschaatsen tot aan ijshockey en kunstschaatsen, het kan allemaal bij de nieuwe locatie.

Kunstschaatsen - 2023  data-eio=
  data-eio=

IJshal De Vliet

Bij IJshal De Vliet geloven we sterk in de kracht van sport om mensen samen te brengen, gezondheid en welzijn te bevorderen en vaardigheden te ontwikkelen. We zijn ervan overtuigd dat een actieve levensstijl op jonge leeftijd essentieel is voor de fysieke, mentale en sociale ontwikkeling van individuen.

  data-eio=

Over stichting IJshal De Vliet

De zeskoppige stichting van IJshal De Vliet bestaat uit gepassioneerde individuen met een gezamenlijke missie: het bevorderen van sportbeleving in de regio. Elk bestuurslid brengt unieke expertise en ervaring mee. Samen zetten we ons in voor de groei en bloei van IJshal De Vliet, zodat het een plek is waar iedereen zich welkom voelt en zijn schaatsvaardigheden kan ontwikkelen.

Bestuursleden: Jos Arts (voorzitter), Willem van Vliet (secretaris), Arie Koppenhol (penningmeester), Hermien Ravensbergen (moderator), Jan Annard (verhuur), Daniëlla Moolenaar (communicatie)

Aanbod IJshal De Vliet

Schaatsschool

Leer de sport kennen, verbeter je techniek en geniet van het plezier op het ijs bij de Schaatsschool van IJshal De Vliet!

Publiek schaatsen

Bereid je voor op onvergetelijke momenten op het ijs en maak je klaar voor een winter vol plezier!

Evenementen

Curling, Bavarian curling en Winter Games. Voor de koelste uitjes kom je naar IJshal De Vliet.

Overige activiteiten in De Vliet

Naast schaatsen, kun je bij De Vliet ook een plons nemen in het nieuwe zwembad.

Er zijn verschillende groepslessen waarmee je fit wordt in het water. Voor ieder wat wils! Bekijk ons aanbod, locaties en tijden via de buttons hieronder en ontdek de aquasport die bij jou past.

Onderwaterfoto van een zwembad - Stockfoto - Gemeente Leiden
IJshal De Vliet
Aquajoggen - Stockfoto - Gemeente Leiden  data-eio=
Zwemmen
Aquarobic - Stockfoto - Gemeente Leiden  data-eio=
Zwemmen