Technische Dienst – Zwembaden/IJshal

Sta jij in de startblokken om je technische kennis en ervaring in te zetten voor 1 van meest duurzame sportcomplexen van Nederland en wil jij deze gloednieuwe accommodaties graag in topconditie houden? Ben jij klaar om te duiken in een carrière vol innovatie? Solliciteer nu en maak geschiedenis in onze stad Leiden!

Wat ga je doen als technisch medewerker? Als technisch medewerker speel je een sleutelrol in het onderhouden en optimaliseren van onze duurzame sportaccommodaties.

Je verzorgt de waterkwaliteit en (energie)rapportages van de zwembaden en je lost storingen op aan de (gebouw)installaties van de zwembaden en de ijshal van de gemeente Leiden. Deze installaties zijn uitgerust met de meest innovatieve hoogstandjes op het gebied van energiebesparing en milieuvriendelijke technologieën.

Hiernaast voer je preventief (elektrotechnisch en werktuigbouwkundig) onderhoud uit aan de zwembad-, ijshal- en de gebouwinstallaties en ben je verantwoordelijk voor de veiligheidsinspecties van de zwembadinstallaties.

Jouw werkdag start in de ochtend met het doornemen van de checklist die gebaseerd is op alle wettelijke eisen waar een sportcomplex aan moet voldoen. Hierna heb je overleg samen met de collega’s van je team over de verdere afstemming van de werkdag. Jouw input en expertise worden hierbij op prijs gesteld, zodat jullie prettig samen kunnen werken en alle kwaliteiten geborgd zijn. Jouw werkdag is nooit hetzelfde & zit vol uitdagingen!

Tenslotte heb je eens in de 3 weken bereikbaarheidsdienst waarvoor je een extra vergoeding ontvangt.

DIT KRIJG JIJ Aanbod voor jou is een salaris van maximaal € 3.481,00 bruto per maand (schaal 6), o.b.v. een 36-urige werkweek. Verder bieden we jou:

 • Een contract van 36 uur per week voor de periode van één jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan treed je vast in dienst.
 • Een organisatie met korte lijnen waar veel wordt gedaan aan vitaliteit en duurzaamheid.
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten of je kunt gebruik maken van een NS businesscard.
 • Sfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze inwoners.
 • Professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We hebben een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen, zodat jij je verder kunt ontwikkelen.
 • Een Individueel Keuzebudget van 17,05% bovenop je salaris (opgebouwd uit o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering) wat je naar eigen inzicht inzet. Bijvoorbeeld voor extra salaris, vakantiedagen of opleidingen.
 • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof, bovenop de wettelijke 70%-regeling.
 • Opname in het ABP-pensioenfonds en een jaarlijkse tegemoetkoming in jouw ziektekostenverzekering.
 • Een mobiele telefoon en laptop krijg je ter beschikking.
 • Ook ontvang je een onregelmatigheidstoeslag.

Dit ben JIJ Jouw hart klopt harder voor techniek en sport. Je bent pro-actief en wilt graag een bijdrage leveren aan een goede dienstverlening voor onze bezoekers en collega’s. Je kunt prima zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent communicatief zeer vaardig. Je vindt snel de weg binnen een nieuwe omgeving. Verder beschik je over:

 • Een relevante elektrotechnische opleiding op minimaal mbo-3 niveau.
 • Enige jaren ervaring op het gebied van meet- en regeltechniek.
 • Minimaal rijbewijs B.
 • In het bezit zijn van een EHBO- en/of BHV-diploma is een pré.

ONze afdeling Sportaccommodaties kortgezegd team Spa valt onder het Cluster Beheer. Cluster Beheer is verantwoordelijk voor het beheer van de openbare ruimte en de sportaccommodaties. Dit cluster bestaat uit in totaal 6 teams. Binnen dit cluster werken ongeveer 350 medewerkers.

Het team Spa houdt Leiden Gezond en Fit. Dit uitvoerende team is namelijk verantwoordelijk voor de exploitatie van de gemeentelijke sportaccommodaties waaronder twee binnenzwembaden, een buitenzwembad en vier sporthallen en vele sportparken. Daarnaast vervult dit team de accountrol voor de verenigingen en gebruikers en is de verhuurafdeling onderdeel van het team. Er werken zo’n 40 gemotiveerde medewerkers in dit team, die zorgdragen voor een warm welkom en veilige en schone sportaccommodaties.

ENTHOUSIAST? Solliciteer zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 11 februari 2024 ter attentie van Toon Keijzer (manager sportaccommodaties). Wil je eerst nog meer inhoudelijke informatie over deze functie? Neem dan contact op met René Stouten (coördinator technische dienst) via 06 – 3832 9677. Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Bianca van der Weide (corporate recruiter) via 06 – 4348 6757.

Houd er rekening mee dat de vacaturetekst na de sluitingsdatum verdwijnt.

TYPISCH LEIDEN

Leiden is levendig, sociaal en ondernemend. Het is dé stad van kennis en cultuur, met een rijke historie. Daar zijn we trots op. Onze gemeentelijke organisatie kenmerkt zich door een collegiale en open werksfeer, met veel ruimte voor vernieuwende ideeën en een verfrissende blik. Onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk en pakken hun werkzaamheden zelfstandig en professioneel op. Onze ambitie is om een wendbare organisatie te zijn die ook een goede afspiegeling is van de diverse inwoners van onze stad. Het maakt niet uit wat je afkomst is, wat je gelooft of van wie je houdt; we willen een organisatie zijn waar iedereen zich thuis voelt!

We zoeken collega’s die ons helpen bouwen aan een duurzame, sociale en

toekomstbestendige stad en gemeente.

WIJ ZIJN GEMEENTE LEIDEN.

WIE BEN JIJ?