Banenzwemmen

Banen zwemmen is een geweldige manier om fit te blijven. In het zwembad kun je rustig je baantjes trekken en tegelijkertijd aan je conditie werken.

Onderwaterfoto van een zwembad - Stockfoto - Gemeente Leiden

Algemene informatie

Banenzwemmen is een geweldige workout voor iedereen die zijn conditie wil verbeteren.

Waar kan ik banenzwemmen

Bij Sport in Leiden hebben wij tijdens de winterperiode twee zwembaden waar je terecht kan voor banenzwemmen. Tijdens het zomerseizoen, ben je ook van harte welkom om te zwemmen in Buitenbad De Vliet.

Tijden & Prijzen

Benieuwd naar de tijden en de prijzen? Bekijk hier wanneer en waar je kan zwemmen.

Borstcrawltechniek - Stockfoto - Gemeente Leiden  data-eio=

Algemene informatie

Zwemmen is een van de meest toegankelijke sporten die er is. Als je eenmaal door het water crawlt, gebruik je bijna al je spieren maar je gewrichten belast je minimaal. Voordat je een duik neemt, moet je natuurlijk wel al kunnen zwemmen.

Banenzwemmen is een ideale (blessurevrije) cardiotraining. Niet voor niets is banenzwemmen de favoriete work-out van veel sporters. Fit blijven of worden? Kom banenzwemmen!

Buitenbad De Vliet - Stockfoto - Gemeente Leiden  data-eio=

Waar kan ik banenzwemmen

Bij Sport in Leiden kan je het hele jaar door (met uitzondering van de zomervakantie) terecht bij Zwembad De Zijl en Binnenbad De Vliet. In de zomerperiode kan je ook terecht bij het oudste zwembad van Leiden, Buitenbad De Vliet.

Is dit misschien wat voor jou?

Er zijn verschillende groepslessen waarmee je fit wordt in het water. Voor ieder wat wils! Bekijk ons aanbod, locaties en tijden via de buttons hieronder en ontdek de aquasport die bij jou past.