Zwemlocaties

Met het nieuwe zwembad Binnenbad De Vliet, heeft de gemeente Leiden 3 zwembaden gerealiseerd. Het nieuwe bad is met haar olympische waterpolo afmetingen gebouwd voor de toekomst. Voor het recreatief zwemmen kan je terecht bij zwembad De Zijl of in de zomermaanden ook bij Buitenbad De Vliet.

Zwemonderwijzer met Waterpolo bal - stockfoto - Gemeente Leiden  data-eio=
  data-eio=

Binnenbad De Vliet

Het nieuwste zwembad van de gemeente Leiden waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Of je nu wil trainen voor een triatlon of wil leren zwemmen. Het kan allemaal, bij Binnenbad De Vliet.

Zwembad De Zijl - wedstrijdbad - Gemeente Leiden  data-eio=

Zwembad De Zijl

Zwembad De Zijl bestaat uit een wedstrijdbad, met een 25 meter bassin waar je heerlijk banen kunt zwemmen en een verwarmd instructiebad voor de groepslessen, en een recreatiebad met in de zomer ook het buitenbad.

Buitenbad De Vliet - Stockfoto - Gemeente Leiden  data-eio=

Buitenbad De Vliet

Buitenbad De Vliet is favoriet bij jong en oud. Een uniek openluchtzwembad dat de oudste en de langste mag heten in Leiden. Bovendien is De Vliet een van de weinige openluchtbaden in de regio. Bezoekers kunnen van mei tot oktober genieten van het 50-meter-bad, de hoge glijbaan van 49 meter lang én de grote ligweide voor de zomerse dagen. Voor de allerkleinste bezoekers is er een apart gedeelte met een peuterbadje en leuke speelvoorzieningen.

Waar kan ik zwemmen?

Binnenbad De Vliet

Marie Diebenplaats 100, 2324 NG Leiden

071 – 2060900
zwembaddevliet@leiden.nl

Is dit misschien wat voor jou?

Er zijn verschillende groepslessen waarmee je fit wordt in het water. Voor ieder wat wils! Bekijk ons aanbod, locaties en tijden via de buttons hieronder en ontdek de aquasport die bij jou past.